Wonder’s Heerhugowaard

Welkom in de wondere wereld van Wonder's!

Op het gezellige Coolplein is Wonder's Heerhugowaard iedere dag geopend voor koffie, taart, een goed glas wijn, fingerfood, een lekkere clubsandwich of een heerlijk a la carte gerecht.

Wilt u wel de gezelligheid, maar niet de zorgen als u een bijeenkomst wilt organiseren? Wij hebben op onze bovenverdieping Wonder's boven Wonder's. Deze privézaal biedt verschillende mogelijkheden, zoals een bedrijfsborrel, birthday party, vergadering, receptie, presentatie en speciale groepslunch of -diner.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Zij kunnen zich vermaken in de kidscorner of met een Wonder's kleurplaat. Bij de kindergerechtjes krijgen zij een muntje waarmee ze zelf een kleinigheidje uit de automaat kunnen kiezen.

Een lunch of diner met de familie, een borrel met collega's, je verjaardag of een baby op komst? Wanneer je iets te vieren hebt helpen wij je om er iets speciaals van te maken. Wij maken graag een offerte op maat!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon van Wonder's! Deze is te verkrijgen voor elk willekeurig bedrag of bijvoorbeeld voor een High Tea, High Wine of Wonder's Cocktails & Bites. Vraag onze bediening naar de Wonder's cadeaubon!

Kom langs en beleef Wonderlijke sferen & smaken bij Wonder's Heerhugowaard!