Wonder's Zaandam

Welkom in de wondere wereld van Wonder’s!

Op de Dam in Zaandam gaan de deuren iedere dag om 10:00 uur voor u open. Onze wonderboys- en girls voorzien u dan graag van een hapje, een drankje en een praatje.

Vanuit de open keuken serveren wij van 10.30 uur tot 22.30 uur gerechten van onze uitgebreide kaart. Om het ook voor onze vaste gasten speciaal te houden, wisselt de kaart ieder half jaar en zijn de gerechten seizoensgebonden. Voor de borrelaars onder ons serveren wij de gehele avond nog midnight snacks.

Bij Wonder’s is iedereen welkom. Een moment voor jezelf aan de leestafel, een vlugge lunch, samen genieten van onze High Tea, erop uit met de kinderen of een zakelijk diner, het kan bij ons. Ook aan de kleintjes is gedacht met een knusse kinderhoek, speciale kidskaart en een eigen kids High Tea.

De heerlijke loungebanken en gezellige zitjes zorgen ervoor dat het op elk plekje in de zaak gezellig zitten is. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan speciale momenten met onze uitgebreide arrangementen. Beleef elke keer weer iets nieuws met je vrienden, familie of collega’s.

Zit u liever met uw gezelschap apart? Dat mag en kan op onze vide. Met een eigen bar, openhaard en bediening heeft u hier uw eigen stukje Wonder’s.

Verrassen en verwennen dat is onze kunst!